Raffaello 40g Ferrero

quantity
-1+
truck

Rafaello kuglice su omiljena i elegantna poslastica širom sveta zbog svoje jedinstvene kombinacije sastojaka. Svaka kuglica sastoji se od kremaste bele čokolade, hrskave kore od lešnika i nežne kokosove obloge. Ovaj prepoznatljivi slatkiš pruža neodoljivi spoj kremaste slatkoće i krhke teksture, čineći ga savršenim izborom za sve prilike.
Brend Ferrero je renomirani proizvođač slatkiša i čokoladnih proizvoda sa bogatom istorijom koja se proteže više od šest decenija. Osnovan u Italiji, postao je svetski lider u proizvodnji kvalitetnih čokoladnih proizvoda, uključujući popularne brendove poput Nutelle, Ferrero Rocher i Rafaello. Ferrero je poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu i pažljivom odabiru sastojaka, što mu je donelo lojalnu bazu potrošača širom sveta. Ističe se i po svojim društveno odgovornim inicijativama i održivom poslovanju.
Neodoljiva harmonija ukusa i elegancija u svakom zalogaju je zaštitni znak ovog slatkiša. Proizveden sa pažnjom i strašću brenda Ferrero, Rafaello je kreiran da oduševi i najzahtevnije sladokusce. Svaka kuglica je ručno obložena kokosom, dajući joj sofisticiran izgled i jedinstvenu teksturu. Kao sinonim za kvalitet i luksuz u svetu slatkiša, savršen je poklon za posebne trenutke.