Rakija Alba Gift

quantity
-1+
truck

Rakija Alba Gift, proizvedena od autohtone sorte šljive Čačanka lepotica, nosi u sebi duh planine Goč. Svojom kristalno bistrom bojom i raskošnim mirisom koji dominira floralnim karakterom, predstavlja pravo remek-delo koje odlikuje spoj tradicije i stručnosti. Mekan i slatkast ukus, sa blagom oštrinom i postepeno isčezavajućim notama začina i voća, pruža izuzetno senzoričko iskustvo, čineći je idealnim aperitivom za svaku priliku.
Destilerija Tok, osnovana sedamdesetih na planini Goč, je cenjeni predstavnik tradicije i inovacije u proizvodnji srpske šljivovice. Koristeći autohtone sorte šljiva i savremene metode destilacije, sa timom stručnjaka, uključujući dvoje doktora nauka, kontinuirano zadovoljava kriterijume istinskih ljubitelja, održavajući tradiciju uz primenu najsavremenijih tehnologija. Kroz svoju misiju revitalizacije šljivovice, stavlja rakiju na pijedestal vrhunskih alkoholnih pića, čuvajući bogatu istoriju i tradiciju Balkana.
Ovaj proizvod se izdvaja svojom jedinstvenošću i kvalitetom, čineći ga idealnim poklonom za ljubitelje vrhunskih destilata. Bilo da je reč o posebnim događajima, kao što su jubileji, rođendani, ili kao elegantan gest zahvalnosti, Rakija Alba Gift je simbol prestiža i dobrog ukusa. Njena posebnost leži u pažljivo biranim sortama šljiva i metoda destilacije koja je rezultat dugogodišnjeg iskustva i znanja, učinivši ovu rakiju ne samo pićem, već i pričom koja se prenosi sa čaše na čašu.