Rakija Tok Gift

quantity
-1+
truck

Rakija Tok Gift predstavlja vrhunac tradicije i majstorstva, sa svojim bogatim ukusom šljivove prepečenice koja je četiri godine odležala u hrastovim buradima. Izdvaja se nežnom nijansom starog zlata i zavodljivim aromama, stvarajući izuzetnu harmoniju cvetnih tonova šljive i nježnih nota hrasta. Kombinuje svilenkast i pomalo oštar ukus u savršenoj ravnoteži sa začinskim notama. Njena sofisticiranost i dubina čine je idealnim poklonom za posebne prilike, od godišnjica do poslovnih darova.
Destilerija Tok, osnovana sedamdesetih na planini Goč, je cenjeni predstavnik tradicije i inovacije u proizvodnji srpske šljivovice. Koristeći autohtone sorte šljiva i savremene metode destilacije, sa timom stručnjaka, uključujući dvoje doktora nauka, kontinuirano zadovoljava kriterijume istinskih ljubitelja, održavajući tradiciju uz primenu najsavremenijih tehnologija. Kroz svoju misiju revitalizacije šljivovice, stavlja rakiju na pijedestal vrhunskih alkoholnih pića, čuvajući bogatu istoriju i tradiciju Balkana.
Posebnost ove rakije ogleda se u njenom bogatom, voćnom karakteru i dugotrajnom ukusu. Gastronomska preporuka uključuje kombinaciju sa mekanim i tvrdim belim sirevima, kao i goveđom pršutom, što dodatno ističe njene izražajne arome. Serviranje u specijalno dizajniranim čašama na optimalnoj temperaturi od 15 stepeni dodatno pojačava degustaciju.