Reel mlečna čokolada 35% - 115g

quantity
-1+
truck

Reel čokolada je pravo zadovoljstvo za sve ljubitelje autentičnih ukusa. Ova čokolada se pažljivo izrađuje ručno, koristeći samo najkvalitetnije sastojke. Sa osnovom od mlečne čokolade koja sadrži 35% kakaoa, pruža neodoljivu mešavinu slatkog i kremastog ukusa. Dodatak liofilizovanih malina, jagoda i hiroki orasa pruža dodatnu dimenziju jedinstvene teksture.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što čini Reel čokoladu posebnom je njen ekskluzivan sastav. Liofilizovane maline, jagode i hiroki orasi čine je ne samo ukusnom, već i nutritivno bogatom. Liofilizacija zadržava svežinu i intenzivan ukus voća, dok dodatak hrskavih oraha pruža savršenu harmoniju tekstura. Idealan je izbor za sve ljubitelje čokolade koji traže nešto posebno i autentično za svoje nepce.