Reel tamna čokolada 70% - 115g

quantity
-1+
truck

Reel tamna čokolada je savršen spoj luksuzne čokolade i osvežavajućeg voća. Ova čokolada ima visok sadržaj kakaoa od 70%, pružajući dubok i bogat ukus. U svakom zalogaju ćete osetiti prijatnu kiselost crvene ribizle i višnje, koja savršeno balansira slatkoću čokolade. Osim toga, ova čokolada je obogaćena vitaminom C, pružajući vam i dodatnu dozu korisnih hranljivih materija.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što čini Reel tamnu čokoladu posebnom je jedinstvena kombinacija sastojaka. Pored visokog sadržaja kakaoa, sadrži kandiranu ljubičicu koja dodaje ne samo lepu boju, već i blagu cvetnu notu. Dodatno, prisustvo liofilizovane ribizle i višnje daje osvežavajući i voćni karakter, a proces liofilizacije zadržava prirodne arome i hranljive vrednosti voća. Reel tamna čokolada je savršen spoj tradicije i inovacije, pružajući vam jedinstveno iskustvo ukusa koje ćete sigurno voleti.