Reel tamna čokolada 70 % 115g

quantity
-1+
truck

Reel čokolada donosi neodoljivu aromu Italije, spoj najslađe domaće jagode i mirišljave maline koji će vam pružiti jedinstveno iskustvo ukusa. Sa tamnom čokoladom od 70% kakoaa kao osnovom, pruža savršenu ravnotežu između bogate čokoladne note i svežine voća. Dodatak liofilizovane jagode i maline, zajedno sa primesom bosiljka, čini ovu čokoladu neodoljivom poslasticom koju ćete poželeti da ponovo probate.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što čini Reel čokoladu posebnom je jedinstvena kombinacija sastojaka i pažljiva priprema. Liofilizovana jagoda i malina sačuvale su svežinu i prirodan ukus voća, dodajući hrskavu teksturu i intenzivnu voćnu aromu. Bosiljak donosi neočekivanu notu svežine koja se savršeno uklapa sa slatko-gorkim karakterom tamne čokolade. Ova čokolada je savršen spoj tradicije i inovacije, pružajući vam jedinstveno iskustvo ukusa koje ćete sigurno voleti.