Reel tamna čokolada 70%

quantity
-1+
truck

Reel čokolada je savršena kombinacija tamne čokolade sa 70% kakaoa i neodoljivih dodataka koji će vas oduševiti. Obogaćena je ukusom čilija, koji dodaje pikantnu notu, harmonično se uparuje sa slatkom kandiranom korom od narandže, a sve to je zaokruženo bogatim indijskim orahom. Ova čokolada će vas osvojiti svojim izražajnim ukusom i savršenom ravnotežom gorčine i slatkoće.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što čini ovu Reel čokoladu posebnom je pažljiva ručna izrada svake pojedinačne tablice. Majstor čokolade posvećuje posebnu pažnju svakom koraku proizvodnje kako bi stvorio pravu umetnost. Osim toga, kombinacija čilija, narandže i indijskog oraha daje ovom proizvodu jedinstvenu notu koja će probuditi čulo ukusa i pružiti nezaboravan gastronomski doživljaj.