Ron De Jeremy XO 0.7L

quantity
-1+
truck

Ron De Jeremy XO je vrhunski rum koji dolazi sa sunčanih obala Trinidada i Tobaga, čime svojim poreklom već najavljuje neponovljivo iskustvo uživanja. Proizveden od strane renomiranog proizvođača Ron De Jeremy, ovaj rum se ističe svojom impresivnom zlatno-amber bojom i kompleksnim aromama koje su rezultat pažljivog procesa odležavanja od najmanje 15 godina po tradicionalnom Solera sistemu.
Destilerija Ron De Jeremy, smeštena u srcu Trinidada i Tobaga, poznata je po dugoj tradiciji proizvodnje izuzetno kvalitetnih rumova koji osvajaju svetska tržišta. Osnovana s vizijom da kombinuje umetnost, strast i zanatsko majstorstvo, koristi samo najfinije sastojke i inovativne tehnike destilacije. U svojim podrumima čuva tajne odležavanja ruma u buradima, primenjujući kompleksan Solera sistem koji rumovima daje neuporedivu dubinu i bogatstvo ukusa.
Sa sadržajem alkohola od 40% i zapreminom od 0,7 litara, Ron De Jeremy XO predstavlja idealan poklon za ljubitelje visokokvalitetnih alkoholnih pića, bilo da je reč o posebnim prilikama, proslavama ili kao znak pažnje i uvažavanja. Ono što ovaj proizvod čini posebnim nije samo njegova bogata istorija i kvalitet, već i sposobnost da svojim jedinstvenim okusom prenese priču o strasti, tradiciji i majstorstvu destilacije. Ron De Jeremy XO je više od poklona - to je iskustvo koje se pamti, savršen izbor za one koji cene dubinu i eleganciju pravog ruma.