Rosa Dolce & Gabbana

quantity
-1+
truck

Donnafugata Dolce&Gabbana Rosa je suvo italijansko roze vino, koje se dobija pažljivom kupažom vinove loze Nerello Mascalese i Nocera. Karakteriše ga elegantna aroma jasmina i latica ruže, koja se prepliće sa delikatnim notama breskve i zrelog belog voća. Ovo vino očarava svojim prijatnim mirisom, mineralnošću i izraženom finoćom. Temperatura serviranja od 10-12°C dodatno će istaći njegove kompleksne arome i ukus, čineći ga nezaboravnim izborom za ljubitelje dobrih vina.
Sa bogatom istorijom koja seže unazad više od pet decenija, vinarija Donnafugata je postala sinonim za izvanredna vina. Prepoznata je po inovativnom pristupu etiketama na svojim bocama, što čini svako vino iz njihove kolekcije istinskim umetničkim delom. Posetiti Donnafugata vinariju znači uroniti u svet tradicije i kulture vina, uz mogućnost degustacije nekih od najfinijih i najautentičnijih sicilijanskih vina.
Ovaj roze impresionira i izuzetnom postojanošću, zahvaljujući odležavanju dva meseca u inox-u i najmanje tri meseca u boci pre nego što stigne na tržište. Savršeno se uklapa sa različitim jelima, te se preporučuje kao idealan aperitiv uz ribu, mediteranske salate, suhomesnate delicije, vegetarijanska jela i različite vrste zrelih sireva. Bez obzira na priliku, Donnafugata Dolce&Gabbana Rosa će uneti notu luksuza i elegancije u svaki gutljaj.