Royal Collection 700g

quantity
-1+
truck

Royal Collection je sinonim za čarobne ukuse čokolade omotane u prefinjenoj ambalaži. Pakovanje je izrađeno od čvrstog kartona, prekrivenog providnim materijalom sa atraktivnom teksturom, što čini ovo iskustvo čokoladnog uživanja još posebnijim. Čokolade su postavljene u kutiju koja je ukrašena zlatnom satenskom mašnom, dodajući notu elegancije i ekskluzivnosti.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što Royal Collection Eugen izdvaja od ostalih čokolada je pažljivo birana paleta ukusa. Možete da uživate u beloj čokoladi sa 32% kakaoa sa notama maline, mlečnoj čokoladi sa 35% kakaoa sa spojem lešnika i ruma, ili tamnoj čokoladi sa 61% kakaoa obogaćenoj notama bibera i narandže. Royal Collection Eugen ne samo da pruža luksuzno iskustvo čokoladnog uživanja, već i eksperimentiše sa jedinstvenim i izvanrednim ukusima koji će vas oduševiti.