Banini Rum Kasato 120g

quantity
-1+
truck

Rum Kasato su ukusne čokoladne štanglice koje dolaze u praktičnom pakovanju od 120 grama, savršenom za slatke pauze kada ste u pokretu. Svaka štanglica je pažljivo izrađena da pruži savršenu ravnotežu između bogatog čokoladnog ukusa i delikatne note ruma. Ovaj proizvod je idealan za uživanje uz šolju omiljenog toplog napitka.
Banini je ugledna kompanija sa bogatom tradicijom koja seže unazad više od 40 godina. Osnovana u Kikindi, postala sinonim za kvalitet i inovaciju u proizvodnji grickalica i slatkiša kao što su Noblice, Toto, Trik i Kasato. Banini proizvodi su poznati po ukusnim aromama, pažljivo odabranim sastojcima i vrhunskoj izradi, čime osvajaju srca potrošača širom regiona.
Ono što Rum Kasato izdvaja od drugih čokoladnih proizvoda su jedinstvene arome ruma koje dodaju dubinu i karakter ovim štanglicama. Svaka štanglica je pažljivo napravljena da oživi note pravog ruma, čineći ovaj proizvod savršenim izborom za ljubitelje ekskluzivnih ukusa. Osim toga, kompaktno pakovanje omogućava vam da uživate u ovom posebnom zadovoljstvu gde god da se nalazite.