Satura organski čaj od 100% cveta kamilice

quantity
-1+
truck

Satura čaj od kamilice predstavlja pravi dragulj među prirodnim proizvodima. Ovaj čaj je napravljen od 100% cveta kamilice, uz potpunu posvećenost organskoj proizvodnji. Svaka kesica u kojoj se čaj nalazi je biorazgradiva, što dodatno naglašava ekološku osvešćenost brenda.
Satura je spoj zdravog i prirodnog, a njena misija je proizvodnja lekovitog bilja koje je retko kako kod nas tako i u svetu. Ova organska proizvodnja obuhvata mentu, matičnjak, kamilicu i timijan, sa sedištem u severnom Banatu, poznatom po visokokvalitetnom lekovitom bilju. Satura se temelji na organskim principima, bez upotrebe pesticida i hemijskih sastava, pružajući prirodno i zdravo rešenje.
Ovaj čaj se ističe kvalitetom cveta kamilice i lekovitim dejstvom. Možete ga koristiti za umirenje zapaljenja na koži i sluzokoži, stomačnih tegoba i grčeva, ublažavanje razdražljivosti ili u borbi protiv nesanice. Kamilica se često koristi i za inhalaciju kod infekcija respiratornog trakta, što je još jedan razlog da Satura postane vaš verni saveznik u očuvanju zdravlja.