Satura organski čaj od 100% lista matičnjaka

quantity
-1+
truck

Satura čaj od matičnjaka je napravljen od 100% lista matičnjaka, koji potiče iz organske proizvodnje. Dolazi u biorazgradivoj kesici i koristi se za uklanjanje problema sa varenjem i poremećaja izazvanih stresom. Ublažava zubobolje, migrene i menstrualne tegobe. Aktivni sastojci ovog lista matičnjaka deluju blago i umirujuće.
Satura je spoj zdravog i prirodnog, a njena misija je proizvodnja lekovitog bilja koje je retko kako kod nas tako i u svetu. Ova organska proizvodnja obuhvata mentu, matičnjak, kamilicu i timijan, sa sedištem u severnom Banatu, poznatom po visokokvalitetnom lekovitom bilju. Satura se temelji na organskim principima, bez upotrebe pesticida i hemijskih sastava, pružajući prirodno i zdravo rešenje.
Ono što ovaj čaj čini posebnim jeste njegova čista i organska formulacija, bez dodataka ili veštačkih sastojaka. Može biti dragocen dodatak svakodnevnom ritualu opuštanja i brige o zdravlju, pružajući prirodnu podršku mentalnom i fizičkom blagostanju. Njegova biorazgradiva kesica čini ga ekološki odgovornim izborom.