Aromatični organski čaj od mente Satura

quantity
-1+
truck

Satura čaj od mente se ističe svojom kvalitetnom i prirodnom formulacijom. Pravi se isključivo od cvetova kamilice, u potpunosti organskog porekla. Svaka kesica u kojoj dolazi ovaj čaj je biorazgradiva, čime se dodatno doprinosi očuvanju prirode.
Satura je spoj zdravog i prirodnog, a njena misija je proizvodnja lekovitog bilja koje je retko kako kod nas tako i u svetu. Ova organska proizvodnja obuhvata mentu, matičnjak, kamilicu i timijan, sa sedištem u severnom Banatu, poznatom po visokokvalitetnom lekovitom bilju. Satura se temelji na organskim principima, bez upotrebe pesticida i hemijskih sastava, pružajući prirodno i zdravo rešenje.
Ukus i aromatičan miris mente pružaju osvežavajuće iskustvo, a istovremeno pomažu u ublažavanju stomačnih tegoba, nadutosti, i problema sa varenjem. Ovaj čaj može poslužiti kao blago sredstvo za umirenje i opuštanje. Posebno se preporučuje za inhalaciju kod infekcija izazvanih zapaljenjem respiratornog trakta, što ga čini ne samo ukusnim, već i lekovitim napitkom za svakodnevnu upotrebu.