Gin Sinner Podrum Palić - Premium Spirits

quantity
-1+
truck

Sinner je izvanredan džin destilerije Podrum Palić. Izdvaja se jedinstvenom recepturom koja uključuje pažljivo odabrane biljke i visokokvalitetni alkohol, prateći tradicionalni stil London Dry džina. Osim izvanrednog sadržaja, Sinner se takođe može pohvaliti elegantnim dizajnom boce i ambalaže, što ga čini savršenim izborom za poklon ili dodatak posebnim prilikama.
Podrum Palić je renomirani brend sa dugom tradicijom u proizvodnji vrhunskih alkoholnih pića, smešten u pitoresknom Paliću u Srbiji. Ova destilerija je poznata po svojoj pažljivoj selekciji sirovina i vrhunskim metodama destilacije. Podrum Palić je sinonim za kvalitet i autentičnost, te proizvodi širok spektar pića, uključujući džinove, rakije i likere, koji se izdvajaju po svojim jedinstvenim ukusima i aromama. Njihova posvećenost tradiciji i inovaciji čini ih prepoznatljivim i cenjenim brendom kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.
Ono što Sinner čini posebnim je način proizvodnje u malim serijama, što omogućava veću pažnju i brigu o svakoj bočici. Ističe se osvežavajućim mirisom citrusa i bilja sa primesom lavande, a ukus karakteriše nežna začinjenost i bogatim notama kleke, korijandera, cvetova i citrusa. Kada je u pitanju posluživanje, najbolje je uživati u njemu uz tonik, led i krišku limete.