Školjkice plava traka 250g the Belgian

quantity
-1+
truck

Belgian Chocolate Seashells Blue je prefinjeni belgijski čokoladni proizvod, koji pripada kategoriji čokoladnih bombona i dolazi u elegantnoj kartonskoj kutiji. Ova posebna vrsta čokolade karakteriše se punjenjem od praline, obogaćenim lešnicima, što doprinosi jedinstvenom ukusu. Elegantno pakovanje uklapa se u raznovrsne formate poklona i daje dašak raskoši trenucima uživanja.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je kombinacija visokokvalitetne belgijske čokolade i bogatog praline punjenja sa dodatkom lešnika. Unikatni morski oblik svake čokoladne bombone dodaje vizuelni i estetski element koji čini ovaj proizvod savršenim poklonom. Kartonska kutija dodaje sofisticiranost i čini ga idealnim za posebne prilike.