Smirnoff Red 0.7l

quantity
-1+
truck

Stvorena 1864. godine, Smirnoff Red je postala najprodavanija premium votka na svetu, prisutna u više od 130 zemalja širom sveta. Ističe se kvalitetnom proizvodnjom - tri puta je destilovana i deset puta filtrirana kroz ekološki održiv ugalj u sedam nivoa. Rezultat je izuzetno čist ukus i beskrajno gladak osećaj pri svakom gutljaju. Ova votka je ne samo simbol vrhunske kvalitete, već i izbor brojnih ljubitelja koktela širom sveta.
Smirnoff je svetski poznati brend alkoholnih pića sa impresivnom istorijom. Paleta proizvoda obuhvata vrhunsku votku, likere i različite varijacije ukusa, pružajući širok spektar opcija za ljubitelje koktela. Sa prepoznatljivom etiketom i kvalitetom koji traje decenijama, Smirnoff je sinonim za vrhunski ukus i lider na tržištu alkoholnih pića zahvaljujući svojoj tradiciji, inovacijama i neprestanom težnjom za usavršavanjem.
Bez obzira da li je koristite za pripremu osvežavajućeg Smirnoff Soda Fruit Smash sa sveže ceđenim citrusnim voćem, klasičnog Moscow Mule sa ginger ale i svežom limetom, ili sofisticiranog Cosmopolitan koktela sa likerom od pomorandže i svežim limunom, ova votka će doneti savršen balans i ukus svakom piću. Smirnoff se može koristiti i za pripremu ljutog Bloody Mary koktela sa sokom od paradajza, Worcestershire sosom i Tabasco za one koji vole pikantne ukuse.