Snickers Classic mlečna čokolada kikiriki, nugat, karamela 50g Mars

quantity
-1+
truck

Snickers Classic je jedna od najpoznatijih čokoladica sa kikirikijem, nugatom, karamelom i mlečnom čokoladom. Ovaj ukusni slatkiš kombinuje bogate i raznolike ukuse u svakom zalogaju, pružajući neodoljivu mešavinu hrskavosti, kremoznosti i slatkoće. Bez obzira da li ga jedete kao užinu, dezert ili kad vam jednostavno treba malo šećera, Snickers Classic je uvek pravi izbor.
Mars ima duboko ukorenjenu istoriju koja seže unazad više od jednog veka, tokom kojeg je stekao poverenje miliona potrošača. Ovaj brend je sinonim za raznovrsne i neodoljive proizvode kao što su Mars čokoladica, Snickers, M&M's i mnogi drugi. Osim toga, ističe se svojim angažmanom u očuvanju prirodne sredine, društvenoj odgovornosti i konstantnoj težnji ka inovacijama u svetu slatkiša.
Ono što Snickers Classic čini posebnim je neodoljiva kombinacija tekstura i ukusa. Kikiriki pruža hrskavost i blagu slanost, dok se mekani nugat i karamel sjedinjuju u nežnoj, kremoznoj harmoniji. Upakovan u praktičnu porciju od 50g, savršen je za trenutke kada ste u pokretu i želite instant slatkiš.