Snickers Creamy 36,5g

quantity
-1+
truck

Snickers Creamy je ukusna poslastica koja će zadovoljiti vašu potrebu za slatkim u svakom trenutku. Malo pakovanje od 36,5g kombinuje najbolje sastojke kako bi vam pružilo neodoljivu kombinaciju karamelizovanog šećera, kikirikija, kremastog kikiriki putera i bogate mlečne čokolade. Svi sastojci zajedno stvaraju savršen balans slatkoće i hrskavosti, čineći Snickers Creamy idealnim izborom za brzu užinu ili slatki desert.
Mars ima duboko ukorenjenu istoriju koja seže unazad više od jednog veka, tokom kojeg je stekao poverenje miliona potrošača. Ovaj brend je sinonim za raznovrsne i neodoljive proizvode kao što su Mars čokoladica, Snickers, M&M's i mnogi drugi. Osim toga, ističe se svojim angažmanom u očuvanju prirodne sredine, društvenoj odgovornosti i konstantnoj težnji ka inovacijama u svetu slatkiša.
Ono što čini Snickers Creamy posebnim je njegova kompaktna veličina koja ga čini najpraktičnijim načinom da se zasladite kada ste u pokretu. Bogat je proteinima, što ga čini odličnim izborom za sportiste ili dane kada vam haotičan raspored ne dozvoljava veće pauze za užinu ili slatki proteinski predah.