Placeholder Image

Morska so sa belim tartufima

quantity
-1+
truck

Morska so sa belim tartufima ombinuje visokokvalitetnu morsku so sa aromatičnim belim tartufima, pružajući jedinstveni doživljaj ukusa. Sa svojim bogatim i intenzivnim aromama, ova so je savršen dodatak širokom spektru jela, od mesa do ribe, pa čak i poslastica. Damar Tartufi garantuje vrhunski kvalitet i autentičan ukus koji će oplemeniti svaki zalogaj.
Damar Tartufi su simbol vrhunske obrade i distribucije tartufa. Primarni cilj ovog brenda je da predstavi srpske tartufe na globalnom tržištu, ističući njihov izuzetni kvalitet i jedinstven ukus. Sa nepokolebljivom posvećenošću svom cilju i vođen ljubavlju prema tartufima, neprestano teži ka izvrsnosti, šireći se na nove tržište i usavršavajući svoju poziciju. Damar Tartufi zaslužan je za autentičan recept koji vešto čuva prirodnu esenciju tartufa, dok istovremeno pojačava njihov ukus i aromu, obezbeđujući neponovljivo kulinarsko iskustvo.
Ono što morsku so sa belim tartufima izdvaja je njen jedinstveni sastav. Sa 97% morske soli i 3% belog tartufa, ova so donosi najfinije arome tartufa uz svaki zalogaj. Svežina i bogatstvo tartufa prenose se u svaku kašičicu, pružajući neprocenjivu dubinu ukusa vašim omiljenim jelima. Dovoljna je samo jedna kašičica ove soli da obogati i transformiše svaki obrok u pravu gastronomsku poslasticu, čineći je nezaobilaznim dodatkom u kuhinji svakog ljubitelja kulinarstva.