Placeholder Image

Morska so sa crnim tartufima

quantity
-1+
truck

Morska so sa crnim tartufima stvara savršen spoj bogatog ukusa i teksture. Ova ekskluzivna so je namenjena za dodavanje elegancije vašim jelima, bez obzira da li pripremate jela od mesa, ribu ili slatkiše. Sastavljena od 95% morske soli i 5% crnog tartufa (Tuber aestivum), ova kombinacija obezbeđuje jedinstvenu senzaciju u svakom zalogaju.
Damar Tartufi su simbol vrhunske obrade i distribucije tartufa. Primarni cilj ovog brenda je da predstavi srpske tartufe na globalnom tržištu, ističući njihov izuzetni kvalitet i jedinstven ukus. Sa nepokolebljivom posvećenošću svom cilju i vođen ljubavlju prema tartufima, neprestano teži ka izvrsnosti, šireći se na nove tržište i usavršavajući svoju poziciju. Damar Tartufi zaslužan je za autentičan recept koji vešto čuva prirodnu esenciju tartufa, dok istovremeno pojačava njihov ukus i aromu, obezbeđujući neponovljivo kulinarsko iskustvo.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je njegov neosporan kvalitet i bogatstvo ukusa. Crni tartufi su pažljivo integrisani u svaku kristalnu strukturu morske soli, dajući jelu sofisticiranu notu aromatične dubine. Ovaj proizvod nudi jedinstvenu priliku da svako jelo pretvorite u gastronomski doživljaj. Bez obzira da li se koristi kao začin ili dekoracija jela, Damar Tartufi so je sinonim za luksuz i izuzetnost u svetu kulinarstva.