Sokolova dunja 0.7

quantity
-1+
truck

Izrada Stare Sokolove Dunje, rakije čija receptura predstavlja porodično nasleđe, počinje najfinijom selekcijom leskovačke dunje. Ova sorta izvanrednog kvaliteta, u narodu poštovana kao simbol ljubavi, sreće i neprolaznosti, daje prodoran ukus i prepoznatljivu aromu finalnom proizvodu. Uprkos svom robusnom karakteru, Stara Sokolova Dunja zadržava zadivljujuću voćnu svežinu koja se zadržava na nepcu - baš kao i u sećanju.
Stara Sokolova, nasleđe čuvano sedam generacija, održala je originalnu recepturu, obogaćenu savremenim tehnikama za stvaranje izuzetne voćne rakije prirodnih aroma i izbalansiranog ukusa. S ciljem da isporuči prvoklasnu rakiju globalnoj publici, Stara Sokolova je započela skromno, ali se brzo proširila van granica Srbije, dosegavši Fidži sa početnom proizvodnjom od samo 200 flaša godišnje. Prvo izdanje, 12-godišnja šljivovica u flaši od antičkog stakla, osvojilo je zlatnu medalju na Novosadskom jesenjem sajmu. Danas, Stara Sokolova je prepoznatljiv brend i simbol sinergije tradicije i inovacije, koji pojačava zadovoljstvo uživanja u umetnosti srpske destilerije širom sveta.
Suština Stare Sokolove Dunje nije samo u njenim visokokvalitetnim sastojcima, već i u iskustvu koje pruža. Prodoran i postojan ukus nudi živopisan osećaj koji kombinuje snagu sa neočekivanom svežinom, te se savršeno stapa sa dobro poznatom, zavodljivom aromom plodova dunje. Rashlađena na 14°C, kao aperitiv stvara sjajan uvod u hedonističke trenutke koje pruža domaća gastronomija. Ova posvećenost kvalitetu pozicionira Staru Sokolovu Dunju ne samo kao ekskluzivnu rakiju, već i kao čulno putovanje kroz bogatu porodičnu tradiciju i raskoš prvoklasnih domaćih specijaliteta.