Sokolova medovina 0.7

quantity
-1+
truck

Stara Sokolova Medovača je jedinstveno, tradicionalno piće koja spaja lekovita svojstva livadskog meda sa zlatiborskih pašnjaka i ukus voćnih Destilati. Proizvodnja je pažljivo orkestriran proces koji uključuje fermentaciju, destilaciju, starenje i harmonizaciju - procedure koje garantuju bogat ukus i okrepljujuć kvalitet. Pogodna i kao aperitiv i kao dižestiv, Stara Sokolova Medovača nudi raznovrsno iskustvo pića koje ostavlja dugotrajan, prijatan osećaj.
Stara Sokolova, nasleđe čuvano sedam generacija, održala je originalnu recepturu, obogaćenu savremenim tehnikama za stvaranje izuzetne voćne rakije prirodnih aroma i izbalansiranog ukusa. S ciljem da isporuči prvoklasnu rakiju globalnoj publici, Stara Sokolova je započela skromno, ali se brzo proširila van granica Srbije, dosegavši Fidži sa početnom proizvodnjom od samo 200 flaša godišnje. Prvo izdanje, 12-godišnja šljivovica u flaši od antičkog stakla, osvojilo je zlatnu medalju na Novosadskom jesenjem sajmu. Danas, Stara Sokolova je prepoznatljiv brend i simbol sinergije tradicije i inovacije, koji pojačava zadovoljstvo uživanja u umetnosti srpske destilerije širom sveta.
Značaj Stare Sokolove Medovače je u tradicionalnoj stručnosti primenjenoj u njenoj izradi. Dugogodišnjim predanim radom na polju proizvodnje, tvorci Stare Sokolove usavršili su piće koje premošćuje najbolje od dva sveta: lekovitu esenciju livadskog meda i bogatu teksturu voćnih Destilati. Ova blagotvorna kombinacija omogućava prijatno i okrepljujuće iskustvo ispijanja koje zadovoljava različite želje, bilo da se služi ohlađeno na 12°C za uživanje u ležernom tempu ili u svojstvu dižestiva.