Sokolova viljamovka 0.7

quantity
-1+
truck

Stara Sokolova Viljamovka je Destilati od zrelih plodova najkvalitetnije sorte kruške na svetu. Pažljiva selekcija najboljih plodova vilijamovke sledi posebno vođen proces, isprepleten sa porodičnom tradicijom od 7 generacija u proizvodnji rakije. Rezultat je eliksir prefinjene arome, sa izraženim i prijatnim notama, praćen voćnim ukusom koji se zadržava na nepcu već nakon prvog gutljaja, te ubrzo postaje prepoznatljiv.
Stara Sokolova, nasleđe čuvano sedam generacija, održala je originalnu recepturu, obogaćenu savremenim tehnikama za stvaranje izuzetne voćne rakije prirodnih aroma i izbalansiranog ukusa. S ciljem da isporuči prvoklasnu rakiju globalnoj publici, Stara Sokolova je započela skromno, ali se brzo proširila van granica Srbije, dosegavši Fidži sa početnom proizvodnjom od samo 200 flaša godišnje. Prvo izdanje, 12-godišnja šljivovica u flaši od antičkog stakla, osvojilo je zlatnu medalju na Novosadskom jesenjem sajmu. Danas, Stara Sokolova je prepoznatljiv brend i simbol sinergije tradicije i inovacije, koji pojačava zadovoljstvo uživanja u umetnosti srpske destilerije širom sveta.
Ono po čemu se Stara Sokolova Vilijamovka izdvaja nije samo njen prestižni osnovni sastojak, već i pažljivo postignut balans između osobina sorte i autentične porodične recepture. Izražena i prijatna aroma i prepoznatljiv, složen ukus koji traje, harmonično diriguju pitkost i blagotvornost za organizam. Poslužena kao aperitiv i ohlađena na tačno 14°C, postaje iskustvo koje prevazilazi puki ritual nazdravljanja i ispinjanja. Stara Sokolova Viljamovka predstavlja izjavu o kvalitetu, čulnom putovanju i omaž tradiciji i izuzetnom voću koje inspiriše njeno stvaranje.