Placeholder Image

Stanišić ekskluzivna rakija od divlje kruške box limitirana serija

quantity
-1+
truck

Pravljena pažljivošću i predanošću, divlja kruška Stanišić donosi jedinstvenu harmoniju ukusa plodova divlje kruške koji rastu isključivo u prirodnom okruženju. Svaka boca ove rakije predstavlja pravu retkost, s obzirom na to da ovo stablo donosi plod tek svake treće godine. Za potpuno uživanje u ovom izvanrednom piću, svaka flaša rakije Stanišić dolazi uz vrhunsku cigaru iz Dominikanske Republike.
Destilerija Stanišić je sinonim za spoj fine izrade, tradicije i elegancije. Po čuvenoj recepturi iz 1947. godine, izrađuje jedinstvenu rakiju od divlje kruške, koja donosi plod jednom u tri godine. Ova jedinstvena stabla se ne mogu uzgajati i rastu isključivo u prirodi, što svaku flašu čini retkim delikatesom. Sa više od dve decenije iskustva, stekla poverenje je najprestižnijih restorana u Srbiji, postavši neprikosnovena adresa za vrhunsku rakiju.
Divlja kruška destilerije Stanišić ističe se po autentičnosti i tradiciji koja seže decenijama unazad. Proizvodi se prema čuvenoj recepturi iz 1947. godine, čime čuva nasleđe i pruža jedinstveno degustaciono iskustvo. Korišćenje divlje kruške, koja raste isključivo u prirodnom okruženju i donosi plod jednom u tri godine, čini svaku flašu ovog proizvoda pravom retkošću, naglašavajući njegovu jedinstvenost među rakijama.