Star of Bombay 0.7l

quantity
-1+
truck

Star of Bombay je izvanredan džin koji se ističe kompleksnošću i bogatstvom aroma. Ovaj vrhunski džin destilovan je sa pažljivo odabranih 12 različitih vrsta biljaka, uključujući dve dodatne koje ga čine posebnim. Proces destilacije je spor i precizan, što rezultuje intenzivnim ukusom i dubokim notama. Star of Bombay je savršen izbor za ljubitelje klasičnih džin koktela, poput Martinija i džin-tonika, zbog svoje jedinstvene arome i izuzetne glatkoće.
Bombay Sapphire je renomirana britanska destilerija koja je osvojila svet pažljivo izrađenom kolekcijom premium džinova, koji dolaze u karakterističnim staklenim flašama plave boje. Destilacija se vrši sa pažljivo izabranim biljkama i aromatičnim sastojcima, čime se postiže uravnotežen i osvežavajući ukus. Svojim citrusnim notama i blagim začinima, Bombay Sapphire džinovi su omiljen izbor među ljubiteljima žestokih pića i koktela.
Ono što Star of Bombay čini posebnim jeste pažljivo odabrana kombinacija biljaka i spor proces destilacije. Sa dodatkom dve specifične vrste biljaka koje se ne nalaze u standardnim džinovima, ovaj džin se ističe po svojoj složenosti i dubini ukusa. Arome koje oživljava uključuju cvetni karakter, citrusne tonove i blage začine, čineći ga neodoljivim za najistančanije nepce. Bez obzira da li ga pijete samostalno, sa ledom ili kao osnovu za koktele, Star of Bombay će vas očarati jedinstvenim profilom ukusa.