Štark čoko bananica 25g

quantity
-1+
truck

Čoko bananica je omiljeni slatkiš koji vraća u detinjstvo. Dolazi u praktičnom pakovanju od 25 grama, što ga čini savršenim izborom za brzu užinu ili kao slatki dodatak uz kafu. Svojim hrskavim čokoladnim prelivom i sočnim unutrašnjim slojem od banane, pruža savršenu ravnotežu između slatkoće i voćne svežine.
Štark je jedna od najpoznatijih i najcenjenijih poslastičarskih kompanija u regionu, sa bogatom tradicijom koja seže unazad više od osam decenija. Od svog osnivanja, Štark je posvećen pravljenju visokokvalitetnih slatkiša i grickalica koji su postali omiljeni među potrošačima. Njihova paleta proizvoda obuhvata raznovrsne poslastice, uključujući čokolade, kekse i grickalice, prepoznatljive po autentičnom ukusu i vrhunskom kvalitetu.
Ono što čini ovu čoko bananicu posebnom je pažljivo odabran kvalitet sastojaka i tradicija proizvodnje koju Štark neguje decenijama. Svaka čoko bananica je pažljivo pripremljena da zadrži autentičan ukus prave banane, upakovana u hrskavu čokoladnu koru. Mogu se uživati samostalno kao ukusan slatkiš ili se koristiti kao sastojci u raznim kolačima i desertima, dodajući jedinstvenu notu slatkoće i voćne svežine vašim omiljenim poslasticama.