Šumska Tajna humus natur

quantity
-1+
truck

Natur Humus je ukusni namaz koji će oduševiti sve ljubitelje zdrave hrane. Posebno je dizajniran da zadovolji različite prehrambene potrebe, jer je potpuno postan, pogodan za vegane i dijabetičare. Takođe je bez glutena, što ga čini pristupačnim i osobama sa posebnim prehrambenim zahtevima. Zbog niske kaloričnosti, a visokog udela proteina odličan je izbor za sportiste.
Šumska Tajna donosi vrhunsku ponudu premium namaza od organskih šumskih pečurki. Sa pet različitih ukusa, uključujući Vrganj, Lisičarku, Crnu Trubu, Smrčak i Crni Tartuf, ovi posni, veganski, bezglutenski, visokoproteinski i niskokalorični proizvodi zadovoljavaju različite dijetalne potrebe. Kvalitet sirovina, izvanredan ukus i pristupačne cene su ih brzo postavili na tržištu Srbije, Crne Gore, EU i Amerike. Šumska Tajna je osvojila brojne nagrade, postala jedna od najuspešnijih startup kompanija u Srbiji i širi svoj asortiman proizvoda isključivo putem online prodaje, zadržavajući premium kvalitet u svim proizvodima.
Ono što Natur Humus čini posebnim je autentična receptura koja pruža pravi ukus i bogatstvo sastojaka koje su ljudi koristili vekovima za očuvanje svog zdravlja. Sastavljen od pažljivo odabranih sastojaka kao što su leblebija, tahini, beli luk, i drugi, Natur Humus donosi pravu aromu Bliskog Istoka na vašu trpezu. Sadrži čak dvostruko više gvožđa od mesa, čineći ga idealnim izvorom ovog važnog minerala. Obogaćen je vitaminima B grupe koji podržavaju oporavak organizma i jačaju imuni sistem.