Šumska Tajna humus pikant

quantity
-1+
truck

Humus Pikant je ukusni namaz izrađen prema tradicionalnoj recepturi sa Bliskog Istoka i predstavlja najzdraviji namaz na svetu. Bogat proteinima, humus podržava razvoj i oporavak organizma, jača imuni sistem i donosi brojne prednosti za zdravlje. Sadrži obilje vitamina B grupe i duplo više gvožđa od mesa, zbog čega je idealan izbor za sve koji žele da se hrane zdravo i ukusno.
Šumska Tajna donosi vrhunsku ponudu premium namaza od organskih šumskih pečurki. Sa pet različitih ukusa, uključujući Vrganj, Lisičarku, Crnu Trubu, Smrčak i Crni Tartuf, ovi posni, veganski, bezglutenski, visokoproteinski i niskokalorični proizvodi zadovoljavaju različite dijetalne potrebe. Kvalitet sirovina, izvanredan ukus i pristupačne cene su ih brzo postavili na tržištu Srbije, Crne Gore, EU i Amerike. Šumska Tajna je osvojila brojne nagrade, postala jedna od najuspešnijih startup kompanija u Srbiji i širi svoj asortiman proizvoda isključivo putem online prodaje, zadržavajući premium kvalitet u svim proizvodima.
Ono što Humus Pikant čini posebnim je njegova pikantna nota. Sa dodatkom ljutog ajvara, donosi savršenu dozu ljutine koja će oduševiti gurmane. Sastavljena pažljivo od domaćeg ljutog ajvara, leblebija, tahinija, belog luka i prirodnih ulja, ova kombinacija stvara harmoničan spoj ukusa i tekstura. Humus Pikant nije samo ukusan, već je i zdrav, postan, veganski, visoko proteinski, bez glutena i veštačkih boja. Takođe, pogodan je za dijabetičare i sve ljubitelje dobrog ukusa bez kompromitovanja zdravlja.