Šumska Tajna namaz sa crnim tartufom

quantity
-1+
truck

Namaz sa crnim tartufom je prefinjeni proizvod koji spaja najcenjenije i najskuplje jestive gljive na svetu sa pažljivo odabranim svežim sastojcima. Uz crni tartuf, namaz čine leblebije, hladno ceđeno maslinovo ulje i himalajska so. Bogata i kompleksna aroma, zajedno sa izvanrednim ukusom tartufa, čini ga savršenim dodatkom za vaše omiljene recepte ili meze za posebne prilike.
Šumska Tajna donosi vrhunsku ponudu premium namaza od organskih šumskih pečurki. Sa pet različitih ukusa, uključujući Vrganj, Lisičarku, Crnu Trubu, Smrčak i Crni Tartuf, ovi posni, veganski, bezglutenski, visokoproteinski i niskokalorični proizvodi zadovoljavaju različite dijetalne potrebe. Kvalitet sirovina, izvanredan ukus i pristupačne cene su ih brzo postavili na tržištu Srbije, Crne Gore, EU i Amerike. Šumska Tajna je osvojila brojne nagrade, postala jedna od najuspešnijih startup kompanija u Srbiji i širi svoj asortiman proizvoda isključivo putem online prodaje, zadržavajući premium kvalitet u svim proizvodima.
Crni tartuf je poznat po svojim brojnim blagodetima za organizam. Njegove aktivne materije podstiču vitalnost celog tela, obnavljaju sive ćelije i unapređuju sposobnost učenja, pamćenja, koncentracije i mentalne izdržljivosti. Ovaj namaz je takođe posebno prilagođen različitim ishranama, budući da je bez glutena, bez šećera, niskokaloričan i visokoproteinski proizvod. Savršen je izbor za vegane i dijabetičare. Pružajući zdravu i ukusnu alternativu u svakodnevnoj ishrani, ovaj proizvod će oduševiti vaše nepce i doprineti opštem zdravlju.