Šumska Tajna namaz sa lisičarkom

quantity
-1+
truck

Šumska Tajna namaz sa lisičarkom je ukusan i hranljiv posni namaz, koji dolazi u pakovanju od 175g i obogaćen je sušenom lisičarkom, izvorom esencijalnih kiselina i vitamina B1, B2, C i D. Lisičarka donosi obilje hranljivih sastojaka, uključujući visok nivo vitamina A. Ističe se sposobnošću da eliminiše štetne crevne bakterije, bori se protiv različitih vrsta virusa, uključujući hepatitis, i čisti jetru od toksina i ostataka lekova, doprinoseći opštem zdravlju.
Šumska Tajna donosi vrhunsku ponudu premium namaza od organskih šumskih pečurki. Sa pet različitih ukusa, uključujući Vrganj, Lisičarku, Crnu Trubu, Smrčak i Crni Tartuf, ovi posni, veganski, bezglutenski, visokoproteinski i niskokalorični proizvodi zadovoljavaju različite dijetalne potrebe. Kvalitet sirovina, izvanredan ukus i pristupačne cene su ih brzo postavili na tržištu Srbije, Crne Gore, EU i Amerike. Šumska Tajna je osvojila brojne nagrade, postala jedna od najuspešnijih startup kompanija u Srbiji i širi svoj asortiman proizvoda isključivo putem online prodaje, zadržavajući premium kvalitet u svim proizvodima.
Ono što namaz sa lisičarkom čini posebnim je jedinstvena kombinacija sastojaka. Osim sušene lisičarke, sadrži leblebiju, hladno ceđeno suncokretovo ulje i himalajsku so. Ova kombinacija ne samo da pruža izvanredan ukus, već čini ovaj namaz savršenim izborom za vegane i dijabetičare. Ne sadrži gluten i šećer, što ga čini prikladnim za sve koji žele da se brinu o svom zdravlju. Sa niskim brojem kalorija, ali bogat proteinima, Šumska Tajna namaz sa lisičarkom je pravi izbor za one koji traže ukusan i nutritivan obrok.