Takamaka Rum Overproof

quantity
-1+
truck

Takamaka Overproof je izvanredan izbor za ljubitelje ruma koji traže nešto jače i intenzivnije od klasičnog belog ruma. Donosi izražene note začina i banane. Njegova pojava je kristalno čista, obećavajući kvalitet i pažnju posvećenu svakom detalju. Aroma odiše tonovima trave, bele breskve, belog bibera i cimeta, što ga čini intrigantnim i mamacem za sva čula.
Takamaka je ekskluzivni brend rumova koji osvaja svojom autentičnošću i izvanrednim ukusom. Njegova priča seže duboko u srce Indijskog okeana, na prelepo ostrvo Sejšeli, gde se proizvodi pažljivom selekcijom šećerne trske. Takamaka rumovi odražavaju duh tropskog raja, pružajući nezaboravan doživljaj sa svakim gutljajem. Sa raznovrsnim ponudama od voćnih i začinjenih varijacija, idealan su izbor za ljubitelje vrhunskih pića koji žele da istraže egzotične ukuse.
Ono što Takamaka Overproof izdvaja je neodoljiv ukus i karakteristična paleta nota. Kada ga probate, otkrićete ukuse prekomerno zrele banane i trave, prožete kremastom vanilom i notama nezrelog ananasa, crvenog grožđa i začinjenog đumbira. Nakon svakog gutljaja, doživećete bogat aftertaste u kojem sazreva breskva, dok se začinske note i ukus ananasa polako stapaju.