Takamaka Rum Blanc

quantity
-1+
truck

Takamaka Blanc je izvanredan beli rum koji leži u srcu svih Takamaka rumova. Ovaj lagani, tropski rum ima mekani i kremasti karakter sa prirodnim aromatičnim notama koje su tipične za ostrvo Indijskog okeana. Njegova blaga i osvežavajuća priroda čini ga idealnim izborom za raznovrsne koktele i uživanje u trenucima opuštanja.
Takamaka je ekskluzivni brend rumova koji osvaja svojom autentičnošću i izvanrednim ukusom. Njegova priča seže duboko u srce Indijskog okeana, na prelepo ostrvo Sejšeli, gde se proizvodi pažljivom selekcijom šećerne trske. Takamaka rumovi odražavaju duh tropskog raja, pružajući nezaboravan doživljaj sa svakim gutljajem. Sa raznovrsnim ponudama od voćnih i začinjenih varijacija, idealan su izbor za ljubitelje vrhunskih pića koji žele da istraže egzotične ukuse.
Ono što čini Takamaka Blanc posebnim je način destilacije. Dobija se destilacijom melase u kolonskom kazanu, dostižući čak 94% alkohola, da bi potom bio razblažen čistom izvorskom vodom sa ostrva do nivoa pogodnog za flaširanje. Ovaj lagani, tropski rum idealno se meša u klasičnim koktelima kao što su Mojito, Cuba Libre, Daiquiri ili Piña Colada i najbolje se uživa u društvu dragih prijatelja. Takamaka Blanc pruža nezaboravan ukus i ekskluzivan doživljaj ostrva Indijskog okeana.