Tamna čokolada 70% lešnik 350g

quantity
-1+
truck

Reel tamna čokolada sa lešnikom dolazi u pakovanju od 350 grama, pružajući vam obilje slatkog uživanja. Ova visokokvalitetna tamna čokolada sa 70% kakaoa je obogaćena celim lešnicima, stvarajući neodoljivu kombinaciju bogatog ukusa i hrskavosti. Idealna je za sve prilike, bilo da je uživate sami ili delite sa najmilijima.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ova čokolada spaja bogat ukus tamne čokolade sa punoćom celih lešnika, pružajući savršenu ravnotežu između slatkog i gorkog. Njeno veliko pakovanje je savršeno za specijalne trenutke ili kao poklon uz vino. Pažljivo je izrađena sa najkvalitetnijim sastojcima, garantujući vam vrhunski ukus i kvalitet.