Tamna čokolada 85% 100g the Belgian

quantity
-1+
truck

Belgian 85% Dark Bar Chocolate predstavlja nezaobilaznu poslasticu za ljubitelje tamne čokolade. Napravljena je u srcu Belgije, zemlji poznatoj po svojoj dugoj tradiciji proizvodnje vrhunskih čokolada. Sa 85% sadržaja kakaa, ova čokoladna pločica nudi bogat i intenzivan ukus kakaa, koji se topi u ustima. Pakovanje od 100g čini je savršenom za uživanje samostalno ili kao dodatak raznim desertima. Njena tamna boja i savršena tekstura čine je primamljivom na prvi pogled.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Belgian 85% Dark Bar Chocolate ističe se visokim udelom kakaa, pažljivo odabranim sastojcima i tradicionalnom metodom proizvodnje koja je usavršena tokom vekova u Belgiji. Svaka pločica je rezultat majstorske veštine i posvećenosti kvalitetu. Za izradu se koristi samo najfiniji kakao, čime se osigurava neuporedivo bogatstvo ukusa i arome.