Placeholder Image

Tamna čokolada sa crnim tartufima

quantity
-1+
truck

Damar Tartufi tamna čokolada obogaćena crnim tartufima predstavlja savršen spoj luksuza i izvanrednog ukusa. Sadrži najmanje 70% kakao delova, pružajući intenzivan i bogat ukus koji će oduševiti ljubitelje čokolade. Sa pažljivo odabranim sastojcima poput kakao mase, šećera i suvih crnih tartufa, pruža neodoljivu kombinaciju ukusa i tekstura. Ručno izrađena sa posebnom pažnjom, savršeno prati posebne prilike.
Damar Tartufi su simbol vrhunske obrade i distribucije tartufa. Primarni cilj ovog brenda je da predstavi srpske tartufe na globalnom tržištu, ističući njihov izuzetni kvalitet i jedinstven ukus. Sa nepokolebljivom posvećenošću svom cilju i vođen ljubavlju prema tartufima, neprestano teži ka izvrsnosti, šireći se na nove tržište i usavršavajući svoju poziciju. Damar Tartufi zaslužan je za autentičan recept koji vešto čuva prirodnu esenciju tartufa, dok istovremeno pojačava njihov ukus i aromu, obezbeđujući neponovljivo kulinarsko iskustvo.
Dodatak crnih tartufa daje jedinstvenu notu sofisticiranosti tamnoj čokoladi. Svaki komad ovog slatkiša nosi sa sobom delić elegancije i ekskluzivnosti koji je teško naći u drugim čokoladama. Suvi crni tartufi, sa svojim specifičnim aromama, dodaju slojevitost i dubinu ukusu čokolade, čineći je nezaboravnom poslasticom za sve prilike. Elegantno, providno pakovanje je savršen izbor za poklon u svečanim prilikama, dodajući dozu luksuza i elegancije svakom trenutku deljenja radosti.