Tamna čokolada sa kokosom 100g the Belgian

quantity
-1+
truck

Belgijska tamna čokolada s kokosom od 100g je izrađena je od najfinijih sastojaka, kombinujući tamnu čokoladu s slatkim kokosovim pahuljicama. Svežina ove čokoladne table savršena je za trenutke kada želite da se zasladite ili iznenadite nekog posebnog. Svi sastojci pažljivo su odabrani kako bi pružili najukusnije čokoladno iskustvo.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Ono što ovu čokoladnu tablu čini posebnom je njen jedinstveni sastav. Kombinacija komadića kokosa sa tamnom čokoladom stvara duboku i bogatu aromu. Prisustvo dehidrirane mlečne masti dodaje kremastu teksturu koja se savršeno spaja s čokoladom. Tradicionalna belgijska izrada, koja se temelji na najfinijim sastojcima, nudi bogato iskustvo ukusa koje idealno dopunjava sofisticirana pića i posebne trenutke uživanja.