The Whistler Trilogy Double Oaked Destilati 0,7

quantity
-1+
truck

The Whistler Trilogy Double Oaked je viski koji predstavlja istinsku umetnost destilacije. Dolazi iz prestižne destilerije Boann u Irskoj, i deo je šireg asortimana proizvoda pod nazivom The Whistler. Ovaj asortiman nosi sa sobom duh matične zemlje i tradiciju destilacije koja seže unazad stotinama godina. Pored klasičnog irskog viskija, ova trilogija uključuje i izvanredan irski med i irski krem.
Destilerija Boann, smeštena u slikovitom gradiću Drogeda na obalama Irske, ističe se svojom dubokom tradicijom i stručnošću u destilaciji alkoholnih pića. Ova ugledna destilerija je višestruko nagrađivana za svoje visokokvalitetne proizvode, a istovremeno se ponosi predanošću očuvanju irske kulture i nasleđa. Boann Destillery je postala sinonim za izuzetne irske alkoholne napitke i privlači ljubitelje viskija iz čitavog sveta, predstavljajući autentičan ukus Irske u svakoj čaši.
Ono što čini The Whistler Trilogy Double Oaked posebnim je njegova izvanredna paleta aroma i ukusa. Sa ocenom od 90 poena od strane Whisky Advocate, ovaj viski će vas oduševiti svojim kvalitetom. Uz prepoznatljivu amber nijansu, očarava svojim bogatim mirisima slane karamele, vanile, hrastovih nota, limunove kore i meda, stvarajući pravu simfoniju ukusa. Ukus je kremast, sa naglašenim notama meda, vanilije, hrasta i citrusne svežine limunove kore. Dugotrajan i suptilan završetak ostavlja sladak trag meda na vašem nepcu.