The whistler trilogy irish creamDestilati 0,7

quantity
-1+
truck

The Whistler Trilogy Irish Cream je izvanredan dekadentni liker od viskija koji će vas oduševiti svojim jedinstvenim karakterom. Ovaj luksuzni napitak prvi na svetu koji koristi prestižni Single Pot Still irski viski stil u svojoj mešavini. Kombinacija najsvežije irske kreme sa vrhunskim irskim viskijem rezultira kremastim eliksirom koji će vas osvojiti svojom bogatom teksturom i harmoničnom kombinacijom ukusa.
Destilerija Boann, smeštena u slikovitom gradiću Drogeda na obalama Irske, ističe se svojom dubokom tradicijom i stručnošću u destilaciji alkoholnih pića. Ova ugledna destilerija je višestruko nagrađivana za svoje visokokvalitetne proizvode, a istovremeno se ponosi predanošću očuvanju irske kulture i nasleđa. Boann Destillery je postala sinonim za izuzetne irske alkoholne napitke i privlači ljubitelje viskija iz čitavog sveta, predstavljajući autentičan ukus Irske u svakoj čaši.
Ono što čini The Whistler Trilogy Irish Cream posebnim je neponovljiva dubina ukusa i fantastične nijanse viskija koje donosi u svaku čašu. Svaki gutljaj otkriva složen spoj kreme i viskija, stvarajući jedinstven doživljaj za vaše nepce. Ovaj krem liker predstavlja savršen spoj tradicije i inovacije, čineći ga nezaobilaznim izborom za sve ljubitelje viskija i kreme koji traže jedinstveno i luksuzno piće za uživanje u svakoj prilici.