The Whistler Irish Honey Whiskey Destilati 0,7

quantity
-1+
truck

Whistler Irish Honey Whiskey je sjajna sinteza bogate irske tradicije viskija i prirodne slatkoće meda, što rezultira jedinstvenim i harmoničnim duhom. Ovo izvanredno piće nastaje zahvaljujući porodici Cooney, koja je poznata kao drugi najveći proizvođač jakog sajdera u Irskoj. Proces kreacije počinje korišćenjem vrhunskih irskih viskija koji su prvobitno sazrevali u burbon bačvama, a kasnije su dodatno obogatili svoj karakter zahvaljujući šeri bačvama. Nakon toga, pažljivo se infuzira medom, nastalim radom pčela iz njihovih voćnjaka.
Destilerija Boann, smeštena u slikovitom gradiću Drogeda na obalama Irske, ističe se svojom dubokom tradicijom i stručnošću u destilaciji alkoholnih pića. Ova ugledna destilerija je višestruko nagrađivana za svoje visokokvalitetne proizvode, a istovremeno se ponosi predanošću očuvanju irske kulture i nasleđa. Boann Destillery je postala sinonim za izuzetne irske alkoholne napitke i privlači ljubitelje viskija iz čitavog sveta, predstavljajući autentičan ukus Irske u svakoj čaši.
Ono što zaista izdvaja Whistler Irish Honey viski je izvanredan doprinos očuvanju irskih populacija pčela. Uspeh ovog viskija nije samo omogućio porodici Cooney da nastavi proizvodnju čuvenog hard cider-a, već je takođe odigrao ključnu ulogu u očuvanju kolonija pčela neophodnih za oprašivanje voćnjaka. Svaki gutljaj ovog izvanrednog viskija ne donosi samo uživanje u njegovom izvanrednom ukusu, već i podršku posvećenosti porodičnog zajedništva i očuvanju biodiverziteta. Whistler Irish Honey Whiskey nije samo piće - to je proslava prirode, tradicije i zajednice.