The wonder surprise milk 150g

quantity
-1+
truck

The Wonder Surprise čokoladnog brenda Eugen predstavlja kvalitetne tartufe od mlečne čokolade sa pastom od lešnika i mlevenim lešnicima, ukupne težine 150g. Čokoladni tartufi dolaze u elegantnoj kutiji dekorisanoj ukrasnom satenskom mašnom i logotipom koji je apliciran tehnikom hot-stampinga. Postoji mogućnost izbora boje kutije, logoa i mašne iz postojeće palete.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini The Wonder Surprise posebnim je mogućnost personalizacije. Boja kutije, logo, i mašna mogu biti prilagođeni individualnim željama, što vam omogućava da kreirate jedinstven poklon. Sadržaj kutije, mlečni tartufi sa lešnikom, predstavljaju vrhunsku čokoladnu poslasticu koju krase kvalitet i raskoš ukusa, čineći ovaj proizvod savršenim izborom za posebne prilike.