Three Ships Whiskey

quantity
-1+
truck

Three Ships je izvanredan 12-godišnji južnoafrički viski destilerije James Sedgwick. Svaka kap ovog viskija nosi sa sobom priču o južnoafričkoj viskijaskoj proizvodnji, pažljivo razvijenoj tokom decenija. Single malt viski sa 46,3% alkohola pruža bogato i kompleksno iskustvo sa notama hrasta, začina i voća.
Destileriju James Sedgwick, osnovanu 1886. godine, karakteriše strast prema viskiju i neprestana predanost izvrsnosti. Začetnik je legendarnih viski brendova, uključujući i poznati Three Ships. Sa jedinstvenim geografskim položajem i kvalitetnom sirovinom, destilerija James Sedgwick je neprestano inovativna i nastavlja da proizvodi viskije koji su omiljeni među ljubiteljima viskija širom sveta. .
Ono što čini Three Ships posebnim je neosporna autentičnost i jedinstvenost, sada već prepoznatljivog južnoafričkog single malt viskija. Destilerija James Sedgwick je pionir u proizvodnji viskija u Južnoj Africi, a ovaj proizvod predstavlja vrhunac njihovog majstorstva. Viski se destiluje i sazreva u posebnim uslovima južnoafričke klime, što mu daje jedinstven karakter i izuzetno kompleksne arome. Oduševiće vas svojom dubinom, balansom i izuzetnom elegancijom.