Tribus Villa Pinot Noir suvo vino burgundske sorte Toplički vinogradi

quantity
-1+
truck

Tribus Villa Pinot Noir je crveno vino proizvedeno u Topličkim vinogradima. Potiče od sorte Burgundac crni (Pinot noir) i spada u kategoriju suvih vina. Nakon proizvodnje, odležava u inox bačvama kako bi zadržalo svoj karakterističan ukus i aromu. Idealan način posluživanja ovog vina je na temperaturi između 14°C i 18°C.
Toplički vinogradi su vinarija sa bogatom tradicijom i strašću prema proizvodnji vrhunskih vina, smeštena u slikovitom predelu gde su klima i terroir idealni za uzgoj različitih sorti grožđa. Vinarija je poznata po svojim premium vinima koja odražavaju autentičan karakter tog regiona. Posvećenost kvalitetu i inovacijama čini Topličke vinograde nezaobilaznom destinacijom za sve istinske ljubitelje vina.
Ono što čini Tribus Villa Pinot Noir posebnim je njegova autentična aroma i bogat ukus koji dolazi od sorte Burgundac crni. Ovo vino nosi sa sobom karakteristične note crvenog voća, poput malina i trešanja, koje se savršeno uklapaju s blagim začinskim notama. Odležavanje u inox bačvama dodatno doprinosi njegovoj svežini i čistoći ukusa. Tribus Villa Pinot Noir je pravo zadovoljstvo za ljubitelje suvih crvenih vina, nudeći jedinstveno iskustvo uživanja u bogatstvu burgundskih sorti.