Trufflines white chocolate and hazelnuts 150g

quantity
-1+
truck

Eugen Trufline predstavljaju vrhunsku liniju čokoladnih trufli koje spajaju očaravajuće kombinacije sastojaka. U elegantnoj trapezoidalnoj zlatnoj kutiji sa omotom nalaze se trufle sa seckanim lešnicima i pastom od lešnika, prelivene kvalitetnom belom čokoladom. Svaki komad je pažljivo dizajniran i izrađen kako bi pružio bogatstvo ukusa i teksture.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što trufle iz Eugen kolekcije čini posebnim su jedinstveni i neodoljivi ukusi koji se nalaze u svakom zalogaju. Upotreba pravih lešnika i kvalitetne bele čokolade daje truflama bogat i autentičan ukus. Različiti oblici trufli dodaju još jedan sloj elegancije i jedinstvenosti ovom proizvodu. Zlatna kutija doprinosi luksuznom izgledu i čini ga idealnim poklonom. Detalji kao što su omot i izbor materijala za kutiju dodatno ističu vrhunski kvalitet i pažnju koja je posvećena svakom detalju proizvoda.