Zwack Unicum Barista - Biljni liker sa Arabica kafom 0,5L

quantity
-1+
truck

Unicum Barista spaja dve tradicije na jedinstven način. Ovaj biljni liker obogaćen je 100% ekstraktom Arabica kafe, a dobija svoj konačni karakter nakon sazrevanja u hrastovim buradima. Može se poslužiti sa ledom kao samostalno piće ili dodati u kafu, pružajući potpuno novo iskustvo uživanja u ukusima.
Zwack je renomirani mađarski brend u svetu likera i žestokih pića. Poznat je po Unicum biljnim likerima, napravljenim od preko četrdeset različitih biljaka i začina po strogo čuvanom receptu. Ova kultna mešavina, poznata kao jedno od mađarskih nacionalnih pića, oličava vekovnu tradiciju i umetnost mešanja ukusa, čineći Zwack proslavljenim imenom među poznavaocima finih alkoholnih pića. Posvećen kvalitetu i bogatom nasleđu, Zvack nastavlja da oduševljava nepca kako u Mađarskoj, tako i širom sveta.
Ono što čini Unicum Baristu posebnim je izuzetna kombinacija više od 40 biljaka i začina, koja se prepoznaje po bogatom ukusu. Svaka mešavina odležala je šest meseci u hrastovim buradima, čime je zadobila dubinu i složenost ukusa. Ovaj originalni gorki liker može se konzumirati kao brza i osvežavajuća čašica u rashlađenom stanju ili se upariti sa pivom, pružajući pravu paletu ukusa za istinske ljubitelje kvalitetnih napitaka.