Zwack Unicum Herb - Mađarski liker od 40 biljaka i začina 0,5L

Originalni gorki liker sa više od 40 biljaka i začina premium kvaliteta, prepoznaćete i po jedinstvenom obliku boce. Svaki Unicum je odležao šest meseci u hrastovim buradima. Konzumira se kao čisto kao kratko piće u rashlađenoj čašici ili uz pivo.

quantity
-1+
truck

Liker Unicum Herb, omiljeno mađarsko biljno žestoko piće, odražava suštinu gorko-slatke sofisticiranosti. Njegov poseban profil ukusa, balansirajući biljne note sa suptilnom slatkoćom, savršeno ga pozicionira kao aperitiv ili dižestiv. Kao obeležje mađarske tradicije, Unicum donosi lokalni duh i privlači sve koji cene jedinstvene i prefinjene ukuse.
Zwack je renomirani mađarski brend u svetu likera i žestokih pića. Poznat je po Unicum biljnim likerima, napravljenim od preko četrdeset različitih biljaka i začina po strogo čuvanom receptu. Ova kultna mešavina, poznata kao jedno od mađarskih nacionalnih pića, oličava vekovnu tradiciju i umetnost mešanja ukusa, čineći Zwack proslavljenim imenom među poznavaocima finih alkoholnih pića. Posvećen kvalitetu i bogatom nasleđu, Zvack nastavlja da oduševljava nepca kako u Mađarskoj, tako i širom sveta.
Ono što izdvaja Unicum Herb je njegova pomno napravljena mešavina od preko četrdeset ručno biranih biljaka i začina, čuvanih u tajnoj porodičnoj formuli koja se prenosi generacijama porodice Zwack. Ovaj izvanredni liker prolazi kroz proces strpljivog odležavanja u hrastovim buradima više od šest meseci, omogućavajući složenoj mešavini ukusa i aroma da dostignu pun potencijal. Upravo ova posvećenost zanatstvu i vekovima star recept čine Zwack Unicum Herb prepoznatljivim i traženim među poznavaocima i ljubiteljima žestokih pića.