Zwack Unicum Plum - Mađarski liker od šljive barik 0,5L

quantity
-1+
truck

Unicum Plum predstavlja spoj tradicije koja traje vekovima i hrabrog eksperimentisanja u svetu likera. Pravi se od četrdeset različitih biljaka i začina sa pet kontinenata, prema tajnom porodičnom receptu koji se čuva u porodici Zwack već 230 godina. Polovina ovih biljaka se destiluje, dok se druga polovina macerira u visokokvalitetnom kukuruznom alkoholu, pre nego što se mešaju i odležavaju u hrastovim bačvama.
Zwack je renomirani mađarski brend u svetu likera i žestokih pića. Poznat je po Unicum biljnim likerima, napravljenim od preko četrdeset različitih biljaka i začina po strogo čuvanom receptu. Ova kultna mešavina, poznata kao jedno od mađarskih nacionalnih pića, oličava vekovnu tradiciju i umetnost mešanja ukusa, čineći Zwack proslavljenim imenom među poznavaocima finih alkoholnih pića. Posvećen kvalitetu i bogatom nasleđu, Zvack nastavlja da oduševljava nepca kako u Mađarskoj, tako i širom sveta.
Ono što ovaj Zwack liker čini posebnim je to što je Unicum Plum prvi biljni liker na svetu koji takođe odležava na sušenim šljivama. Ovaj proces mu daje karakterističan sklad i zaobljen, baršunast i voćni ukus, kao i prepoznatljivu dubinu. Za ljubitelje dobrih pića, Unicum Plum je autentično iskustvo koje nudi najbolje od svih svetskih kontinenata u svakom gutljaju.