Zwack Unicum Riserva 0,7L - Premium biljni liker barik

quantity
-1+
truck

Unicum Riserva je izuzetan premium liker sa bogatim nasleđem. Sazrevao je u dve različite vrste hrastovih buradi starih preko 80 godina, koja potiču iz poznate vinarije porodice Zwack, kreatora Unicuma. Interakcija između Unicuma i hrastovih buradi rezultirala je razvojem jedinstvenog sloja poznatog kao "crni med", koji daje svilenkast i zamršen profil ukusa ovom izuzetnom piću. Najbolje se uživa sa ledom ili u sastavu koktela.
Zwack je renomirani mađarski brend u svetu likera i žestokih pića. Poznat je po Unicum biljnim likerima, napravljenim od preko četrdeset različitih biljaka i začina po strogo čuvanom receptu. Ova kultna mešavina, poznata kao jedno od mađarskih nacionalnih pića, oličava vekovnu tradiciju i umetnost mešanja ukusa, čineći Zwack proslavljenim imenom među poznavaocima finih alkoholnih pića. Posvećen kvalitetu i bogatom nasleđu, Zvack nastavlja da oduševljava nepca kako u Mađarskoj, tako i širom sveta.
Ono što istinski izdvaja Zwack Unicum Riserva je pedantan proces starenja i infuzija ukusa iz starih hrastovih buradi. Starenje u drugom tipu bureta dodatno oplemenjuje i dodaje baršunastu glatkoću ovom izvrsnom likeru. Kao sinonim za posvećenost porodice Zwack stvaranju izuzetnih žestokih pića, nudi senzorno putovanje koje obuhvata suštinu tradicije, zanatstva i bogatstva mađarskog nasleđa. Bilo da se uživa sam ili pomešan u koktelima, Unicum Riserva je dragulj u svetu vrhunskih likera.