Vino Vojnović Puna jedra crno

quantity
-1+
truck

Puna Jedra su crveno vino iz vinarije Vojnović, koje se ističe svojom punoćom i bogatstvom ukusa, a dobijeno je pažljivom kupažom Merlota i Cabernet Sauvignona. Nakon berbe, vino je odležavalo u baricima od francuskog i srpskog hrasta, što je dodatno doprinelo kompleksnosti i dubini arome. Sadrži 14% alkohola i preporučuje se posluživanje na temperaturi 16 - 17°C.
Vinarija Vojnović je porodična vinarija osnovana 2016. godine, čija je posebna karakteristika je spoj panonske i jadranske baštine, uz moderni pristup vinogradarstvu i vinifikaciji pod vođstvom enologa Tijane Vojnović. Pažljivo odabrana grožđa, uključujući sorte kao što su Grašac beli, Rajnski rizling, Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon i Muskat Hamburg, doprinose stvaranju kvalitetnih vina. Vinarija Vojnović je takođe prepoznata i nagrađivana na mnogim prestižnim manifestacijama, potvrđujući svoj status kao izvanredna vinarija koja spaja tradiciju i savremene trendove vinarstva.
Ono što čini ovaj proizvod izuzetnim je kvalitetno barikiranje i pažljiva selekcija grožđa. Vinarija Vojnović je dugogodišnji sinonim za stručnost i predanost proizvodnji vina, a ovo crveno vino je pravi dragulj njihove kolekcije. Sa prefinjenim mirisima crvenog voća i blagim notama hrasta, Puna Jedra će vas osvojiti harmonijom ukusa. Pogodno je za sve ljubitelje vina koji žele da dožive pravu aromu Vojvodine u svakom gutljaju.