Vintage Postcards from Serbia - Beograd

quantity
-1+
truck

Vintage postcards from Serbia - Beograd je vrhunska bela čokolada sa malinom, koja dolazi u elegantnom pakovanju sa prelepom starom razglednicom Beograda, upotpunjenom poštanskom markicom sa likom Ive Andrića. Ova bela čokolada teži 90 grama, ali njen šarm je čini idealnim poklonom za zaljubljenike u kulturu i istoriju Beograda.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini Vintage postcards from Serbia - Beograd posebnom je spoj umetnosti i ukusa. Ova Eugen čokolada nije samo poslastica, već i pravo umetničko delo koje će oduševiti sva vaša čula. Sa malinama koje se savršeno stapaju sa belom čokoladom, pruža voćnu svežinu u svakom zalogaju. Pakovanje sa vintage razglednicom Beograda dodaje dodatnu notu šarma i čini je savršenim poklonom ili suvenirom za sve one koji cene lepotu i kvalitet.